Aquest Nadal hem fet un lot gourmet per als pares. Es tracta d'un lot senzill però amb productes de qualitat. Hem buscat l'originalitat i el bon gust de cada producte.
Tant la caixa com els fils i l'etiqueta els he fet jo mateixa, per a que quedés tot més personalitzat.
Anem per parts. Hi vam posar oli d'oliva verge extra Peccattum 7. És un oli de la nostra terra, és deliciós i molt saludable. Com en diem allà...or líquid!
Torrons de xixona de la botiga Foix de Sarrià. Són uns torrons tradicionals excel.lents. Van a pes i no són barats, però amb una tauleta n'hi ha prou per totes les festes i de veritat que són boníssims!
Pasta tradicional italiana d'alta qualitat, en aquest cas fusilli gegants de Bartolini.
Sal negra de Hawai. Un toc d'originalitat al lot. La vaig triar perquè a més de poc vista és ideal per a donar un toc final als entrecots o als filets.
Una barreta de torró de Blasi. Si aneu a Barcelona no us perdeu la seva botiga, és una delícia la xocolata que hi podreu trobar. Per al lot vaig triar una barreta de mango i una de gintonic.
Olives negres Epoch, de la varietat grega Kalamon.
Sal líquida, sí, jo no n'havia sentit a parlar mai, però existeix i la fan ben a prop nostre, concretament a les salines de Formentera. És ideal per amanir.
Als pares els va agradar molt i n'estem gaudint tots durant aquestes festes.
Fins aviat!
Marina
caixes: aquí
oli d'oliva extra verge: aquí
barra torrons mango: aquí
torrons xixona: aquí
sal líquida: aquí
olives negres: aquí
sal negra: aquí
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada
Cullerades