REGALS NADALENCS

Bon any nou a tothom! Com han anat aquests dies festius? espero que molt bé, que hagueu estat en família i amics. Nosaltres hem estat preparant regals, entre altres coses, com per exemple el que us ensenyo avui.


Aquest Nadal hem fet un lot gourmet per als pares. Es tracta d'un lot senzill però amb productes de qualitat. Hem buscat l'originalitat i el bon gust de cada producte.



Tant la caixa com els fils i l'etiqueta els he fet jo mateixa, per a que quedés tot més personalitzat.



Anem per parts. Hi vam posar oli d'oliva verge extra Peccattum 7. És un oli de la nostra terra, és deliciós i molt saludable. Com en diem allà...or líquid!


Torrons de xixona de la botiga Foix de Sarrià. Són uns torrons tradicionals excel.lents. Van a pes i no són barats, però amb una tauleta n'hi ha prou per totes les festes i de veritat que són boníssims!


Pasta tradicional italiana d'alta qualitat, en aquest cas fusilli gegants de Bartolini.


Sal negra de Hawai. Un toc d'originalitat al lot. La vaig triar perquè a més de poc vista és ideal per a donar un toc final als entrecots o als filets.


Una barreta de torró de Blasi. Si aneu a Barcelona no us perdeu la seva botiga, és una delícia la xocolata que hi podreu trobar. Per al lot vaig triar una barreta de mango i una de gintonic.


Olives negres Epoch, de la varietat grega Kalamon.


Sal líquida, sí, jo no n'havia sentit a parlar mai, però existeix i la fan ben a prop nostre, concretament a les salines de Formentera. És ideal per amanir.



Als pares els va agradar molt i n'estem gaudint tots durant aquestes festes.

Fins aviat!

Marina

caixes: aquí
 
oli d'oliva extra verge: aquí
 
barra torrons mango: aquí
 
torrons xixona: aquí
 
sal líquida: aquí
 
olives negres: aquí
 
sal negra: aquí


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...