PASTISSETS DE CREMA DE XOCOLATA

La Isabel,  la meva sogra, és una pastissera genial. Molt sovint ens regala cosetes dolces com la que avui us ensenyo. El millor de tot és que sempre prova coses noves i les millora fins que li queden de pel·lícula.

L’últim cop que vam anar a veure-la va fer els pastissets de xocolata, aquest cop en la seva versió definitiva i millorada. Boníssims!! Sigui l’hora que sigui, mirar aquestes fotos fa ganes de tastar aquests pastissets. Però les fotos no es poden ni olorar ni tastar! Si voleu menjar-ne, haureu de provar de fer-los!

Necessitareu, per a uns 24 pastissets:

1 Pasta de full (congelada o fresca)
Crema de xocolata (Nocilla de tota la vida)
1 ou

Gelatina de poma o melmelada de préssec

Fideuets de xocolata




Esteneu la pasta de full (normalment és rectangular) i partiu-la a lo llarg. A partir d’ara treballarem amb aquestes dues parts de forma independent. Al mig de cada part poseu-hi una tira gruixuda de crema de xocolata. Doblegueu un dels costats sense crema per sobre de la xocolata i l’altre costat per damunt d’aquest. Poseu-hi una pinzellada d’ou batut (això segellarà les dues capes per a que no s’obrin dins el forn. Talleu les tires a trossets com a la foto, d’uns dos dits d’ample. Pinteu els trossets amb ou batut deixant que regalimi per la vora per segellar la xocolata. Poseu-los al forn pre-escalfat a 200 graus, fins que estiguin rossets i hagin pujat. 




Finalment un cop tebis o freds, podeu fer-hi una capa de gelatina pastissera o de melmelada triturada, això hi dona un toc professional ja que els fa brillar.




I bon profit!!

Marina

1 comentari:

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...