GALETES DE XOCOLATA I NOUS

Aquesta setmana farem una delícia de galetes. Jo no puc parar de menjar-ne. M’he d’allunyar d’elles perquè sinó no me les acabo! Bé, es tracta d’unes galetes que porten nous i xocolata, mmmm… que bones són!

El ingredients us els ensenyo així:



1.  Tant les nous com la xocolata han d’estar tallats a trossets petits



2.  En un vol  hi fiquem els dos ous



3.   Hi afegim la mantega, la farina, el sucre i la llevadura. Ho hem de barrejar bé amb les mans ja que la massa es força espessa. Cal procurar que la mantega es fongui del tot amb la resta d’ingredients.



4.  Queda una massa com la que veureu tot seguit



5.  Hi afegim les nous i la xocolata i tornem a barrejar bé amb les mans fins que queda així:



Un cop feta la massa teniu dues opcions. La manera com feu la forma de les galetes per ficar-les al forn determinarà com quedin.
Podeu fer la forma amb dues culleres o amb una cullera i la ma, per tal que no queden unes boles perfectes. El resultat és el següent (galetes del fons a la foto gran):




O podeu fer les boles fent rodar la massa per les mans fins que quedin com a la fotografia. El resultat és que queden més igualades.




A mi particularment m’agraden més les primeres.


Poseu-les al forn en una safata coberta de paper d’alumini o paper de forn, a uns 170 graus fins que vegeu que es comencen a daurar, això ja depèn del gust de cadascú. Poseu-les directament sobre el marbre abans no es refredin del tot. D’aquesta forma s’acabaran d’endurir de dins.


Bon profit!


Marina

1 comentari:

Cullerades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...